lunes, 20 de marzo de 2017

Nutrició

Els antics egipcis eren almenys parcialment conscient de la importància de la dieta, tant en l'equilibri com en la moderació. A causa de la gran quantitat de terra fèrtil d'Egipte, la producció d'aliments mai va ser un problema important, encara que, per descomptat, no importa com siguin de generoses les terres perquè encara hi hagi indigents i fam. Els principals cultius de la major part de la història antiga egípcia foren la pisana i l'ordi. Consumits en forma de pans que es van produir en una varietat de tipus a través de la
cocció en forn i la fermentació, mitjançant llevats, enriquien enormement el valor nutricional del producte; s'estima que la collita d'un pagès podia alimentar un total de vint adults. L'ordi també es va utilitzar en la cervesa. Es conreaven àmpliament verdures i fruites de molts tipus. L'oli es produïa a partir de la planta de llinosa i hi havia una selecció limitada d'espècies i herbes. Hi havia carn (ovelles, cabres, porcs, caça silvestre) regularment a disposició d'almenys les classes altes i els peixos eren àmpliament consumits

No hay comentarios:

Publicar un comentario